Oligoterapie a Etiomedicína – víkendový seminář 9.-10.11.2019

Tento seminář je určen pro lidi, které zajímá pojem zdraví a kladnou si otázky ohledně příčin nemocí a možností, jak znovu lidský organismus uvést do rovnováhy. Je vhodný pro všechny, kdo pracují v pomáhajících profesích. Seminářem nás bude provázet Pierre Boháč, www.bioligocee.eu

Oligoterapie se zaměřuje na naší fyziologii. Je to metoda rozšířená ve Švýcarsku, Francii, Itálii, Španělsku,… Zaměřuje se na prevenci i pomoc při potížích. Naučíme se rozpoznat, co našemu tělu chybí, i to jak snadno můžeme obnovit rovnováhu dodáním katalyzátorů (stopových prvků v přírodní formě). Tato metoda používá přípravky švýcarské firmy. Vše je vytvořeno na přírodní bázi. Více na www.bioligocee.eu

Etiomedicína se zabývá naší energetickou úrovní. Dívá se na nemoc jako na signál, že je něco v nepořádku a hledá odpovědi na otázku: Co je v nepořádku? Jak mohu znovu obnovit rovnováhu?

Na semináři se bude probírat otázka pH těla a důležitost reminelizace.

Náplň kurzu:

Tento kurz je kombinací teorie a praxe. Seznámíte se se základy Oligoterapie a Etiomedicíny. Naučíte se testovat co je pro klienta (nebo pro vás) vhodné na základě pulzní diagnostiky.

Oligoterapie = preventivní a opravná podpora organismu na základě stopových prvků (minerálů). 6 -15 gramů neboli 0,01% naší váhy jsou rozhodující pro naše zdraví.

Budeme zde používat přírodní biologické přípravky švýcarské firmy Bioligo. Jejich kvalitu a účinnost máme ověřenou dlouholetou praxí.

Jedná se o 19 různých roztoků se speciálním složením, jež podporují organismus v určité oblasti zdraví.

ENDOKRINNÍ SYSTÉM, * TRÁVENÍ, * SNADNÉ VYPRAZDŇOVÁNÍ STŘEV, * ANTI AGING (STÁRNUTÍ), PŘECITLIVĚLOST ORGANISMU, * KRVETVORBA,*  NERVOVÝ SYSTÉM I (UKLIDŇOVÁNÍ),  * VYLUČOVÁNÍ, * PROČIŠTĚNÍ, * CITLIVÉ KLOUBY, * NERVOVÝ SYSTÉM II (POVZBUZENÍ), * KARDIOVASKULÁRNÍ, * MINERALIZACE, * IMUNITNÍ SYSTÉM, * MENOPAUZA / ANDROPAUZA,  * NADVÁHA, * SPORT, * CELKOVÝ STAV, * POSÍLENÍ IMUNITY.   

Výrobky se skládají ze stopových prvků, výtažků rostlin, esenciálních olejů, vitamínů … jsou ionizovány a dynamizovány a podporují příslušné oblasti katalýz (podporují celkový životní cyklus prvků), jež jsou nezbytné pro organismus, aby mohl správně vykonávat a zabezpečit všechny biologické funkce naší celkové bytosti

V každé lahvičce najdete více než 45 let zkušeností v oblasti oligoterapie, fytoterapie, botaniky a dalších přírodních věd.

V průběhu kurzu budete mít možnost otestovat si vlastní jakékoliv výrobky (i stravu, léky, doplňky stravy, …), které běžně používáte a porovnat je s přípravky Bioligo. Vlastní ověřování je tím nejlepším vodítkem na cestě ke zdraví a vlastnímu bytostnímu vývoji.

 

ETIOMEDICÍNA je založena na principech energií, znalostech našich bytostních energetických struktur a jejich fungování.

Pro pochopení, jak vlastně celostně fungujeme na energetických úrovních, je základem celkového přístupu k léčení s ETIOMEDICÍNOU.

ETIOMEDICÍNA se zakládá na znalostech toho co je vlastně energie, naše energetické vrstvy a body. Celkový přístup se postupně ověřuje. Pracuje se s tepem klientů, který nám dává informaci, s čím si přeje pomoci.  

V rámci seminářů se budeme postupně zabývat body (které od nás mohou vyžadovat rozšíření náhledů na to, co vlastně jsme za zajímavé bytosti) jako

  • Definice, co je energie
  • Různé energie (kinetická, potencionální, mechanická, chemická, elektrická, nukleární)
  • Definice Konceptu, a informace v pohybu
  • Naše Smysly (5) ve vztahu k energiím
  • Naše zvláštní smyslové vnímání
  • Průzkum a ověřování energií
  • Co je RAC Reflex Auriculo- Cardiaque (reflex Ucho-Srdeční) neboli

VAS Vascular Autonomic Signal

  • Energetické Centra a Vrstvy (a jejich role) (bude vysvětleno v několika etapách)
  • Organizace naší energie (bude vysvětleno v několika etapách)
  • Energetický test
  • Pojem filtrů a jejich akce
  • Cesty k jinému pochopení nemocí
  • Postupné odhalování protokolů léčení
  • A mnoho dalších bodů …

Doporučuji velmi vřele všem, kteří jsou aktivní v oblastech zdraví a léčení, se seznámit alespoň se základy toho co je a nabízí ETIOMEDICÍNA.

Pro mě a pro mnoho jiných se změnil a stále se vyvíjí celkový přístup a pochopení života, smyslu nemocí a jejich léčení.

Rozhodně to je přístup ke znalostem a pochopení, s kterými jsem se nesetkal nikde jinde (nevím, zda existují) a které nás učí mnoho různých aspektů našich bytostí a léčení do takové hloubky., Objevil ji MUDr. Jean-Louis Brinette a děkuji mu srdečně za to, co se mu podařilo nám předat, s čím mohu pracovat a předávat dál.

Pierre Boháč
Více zde: https://www.bioligocee.eu/skoleni/pro-profesionaly/skoleni-etiomedicina/

 

Organizace kurzu:

Časový rozvrh: Sobota 9:00 – 18:00 hodin, Neděle 9:00 – 16:00 hodin – vždy s pauzou na oběd

Ubytování: Nejbližší dostupné ubytování je v penzionu Eška v Jincích, o kousek dále od místa konání je Ermi hotel Jince

Pro potvrzení účasti na seminář je nutné zaplatit zálohu ve výši 1500,-.

Další informace (číslo účtu, další možnosti ubytování, možnost objednání společného obědu,…) Vám zašlu po Vaší rezervaci na kurz,

případné dotazy rádi zodpovíme.